söndag 6 november 2011



Hej och hå!



Jag hade precis bestämt mig för att ta en lugn och sansad kväll igår. förberett med chips och dipp och tänkte att det skulle bli skönt att ligga på soffan med fettigt hår och slippa bry sig. men så ringde Camilla och frågade om jag ville komma över och ta ett glas och jag tänkte att jamen vad fasen, lite socialt umgänge kan väl inte skada. så på med klänning, försöka få pli på håret och så upp på cykeln och iväg.
Ett glas blev två och tre innan vi gav oss iväg och hamnade på en annan förfest och plötsligt kändes det som att tanten i mig gått och gömt sig under en sten nånstans.
Jäklar alltså.

Jag följde till och med me dom andra ut! och hör här, jag hade kul! riktigt riktigt kul. kändes som att smajlgroparna satt uppe vid öronen hela kvällen. dansade som aldrig förr och tittade inte ens på klockan en endaste gång utan blev i stället besviken när lamporna tändes och stället stängde. men det slutar inte ens där, nej sen blev det efterfest med andra människor, alltså inte bara jag och Winnerbäck, kommer inte ens ihåg senast det hände.

Ojojoj, vaknade upp idag och kände mig helt paff, var allt bara en dröm?
Sen kom jag på att jag tappat mobilen och fått punka på cykeln och dessutom ramlat med cykeln och fått ett stort bultande blåmärke över hela smalbenet så nej, det var ingen dröm bara en för jäkla rolig kväll.


Tack Camilla, för att du är bäst! det oförberedda blir alltid roligast. här är förresten mitt nya nummer till alla som vill få tag i mig: 0708-868782, den andra lär jag ju aldrig få tillbaka.


Nu är det enda som saknas att Tobbe ska komma hem från jobbet så att jag kan få ge utlopp för min kramsjuka som alltid är sådär extra stark på söndagar av någon anledning.
Helt oviktig information.
Nu ska jag vara tyst.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar