fredag 12 juni 2015

 ATT ÖVERLEVA EN HÖGSOMMAR-VARM DAG SOM PREGGO I 6:E MÅNADEN

Samla ihop alla fläktar du kan hitta på jobbet, i mitt fall blev det två, rikta dom entydigt åt en bestämd stol som du helt ogenerat placerar dig själv på.
Låt sen ingen annan så mycket som tänka tanken att vinkla om, låt oss säga, en av dessa fläktar. oja dig då lite extra - ingen vill bli ansvarig för att orsaka en gravid kvinna en svimningsattack.
Så, njut nu till fullo av att åter kunna andas normalt.


På rasten, fly ut till närmsta vattendrag med tillhörande brygga och vädra dina instängda och fot-svettiga trampdynor (OBS! gör helst detta med visst avstånd till andra personers näsor OM det är någon du vill behålla i din umgängeskrets, om inte, feel free att vädra på valfri plats, gärna mycket och ofta).


Voilá! har ni dagens Barba-mamma som med hjälp av överstående knep lyckades överleva ännu en överhettad dag. Alltså kolla in kanonkulan! vänjer man sig någonsin vid denna profil tro? jag hajjar fortfarande till varje gång jag går förbi ett fönster och ser kulan komma....och sen jag!
Har nog svettats ut litervis nu bara på vägen hem på alla varma bussar och tåg (för att inte tala om maratonutmaingen att ta sig genom centralen med livet i behåll en fredagseftermiddag).

Håhå-jaja, lyckan i att till slut komma hem och lägga sig på massa kuddar i skuggan på balkongen och surpla isvatten, känna bebin sparka och kroppstempen sjunka - oslagbart!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar