onsdag 13 april 2016

ÄTA SJÄLV

Igår var vi på öppnis och var med på babyrytmiken, det var några veckor sen nu och alla oj:ade sig över hur stor Smill blivit sen sist. Såååå, då är det inte bara jag som tycker att hon tagit några tillväxtkliv i raketfart spikrakt uppåt de senaste veckorna!

Måste säga att det är så himla skönt nu när hon inte är sådär pytte längre, nu kan hon liksom sitta själv och leka och hon är mer tålig och...robust. det var rätt tufft där mellan 3- 4 månader när hon hade sin lite rädda period för nya människor, ljud och miljöer...nu känns det nästan helt tvärt om, desto mer liv och rörelse desto bättre i den här lilla damens värld, så länge mamma eller pappa är i närheten förstås. Men det där kommer väl och går i olika faser och det är bara att följa henne, men just nu passar vi på att haka på den här livspeppen för fullt.
Å andra sidan så tänker jag typ hela tiden, att nu NU måste vara den bästa tiden, NU vill jag stanna klockan och bara vara här och njuta och ta in allt.
Visst det är mer krävande underhållningsmässigt, men det blir också roligare och roligare hela tiden. det är som en ny värld som öppnar sig nu när hon inte bara sover så fort vi är ute.
Tur att krävandekvoten och rolighetsfaktorn går hand i hand i alla fall :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar