söndag 11 november 2012

TACK KRONAN!!!!
Fy satan vilken helg, känner fortfarande lyckoruset strömma i kroppen. Livet bara överträffar sig själv hela tiden och så fort man tror att man varit med om det roligaste så blir det bara bättre och bättre. Åhå. känner mig helt varm i kroppen efter att ha träffat så mycket fina, underbara människor hela helgen.


Vi hade kickoff och fick träffa kollegor från hela landet på fancypancy-hotell där det inte snålades på nåt.
I fredags var det en heldag med mina Stockholmskollegor som bara är för bäst, skrattade mig igenom hela dagen och natten. Det förvånar mig alltid hur himla fäst man kan bli vid människor på så kort tid.



Efter en dag med peppande föreläsningar var det dags för trerätters middag, vin, underhålling, dans, musik och tokröj framför scenen som sen slutade med efterfest på ett hotellrum med gitarrspelande och ja, total lycka.
Vad mer kan man önska av en kväll?
Lyckades få ett hotellrum som var över och vaknade morgonen efter lika lyckligt som jag somnat. fortfarande lite partysugen till och med. Tog pendeln hem bara för att komma tillbaka på kvällen igen och möta upp mina kära gamla Kalmarkollegor som kommit upp och eftersom dom hade en plats över som redan var betald så tog jag den glatt och körde en favorit i repris.



 Det blev ett kärt återseende och mungiporna fastnade nånstans uppe vid öronen ännu en hel kväll.
Det blev gratis mat och vin och underhållning och dans ännu en gång och ja, jag hoppade in i min lyckobubbla. vilken helg. 


 Här nånstans bara släppte jag allt och hoppade, dansade och sjöng som en galen människa, ibland blir liksom den där lyckokänslan så övervälvande att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv. fördelen med att vara en känslomänniska och få känna hela registret - skyhöga toppar och djupa dalar.

 Blev lite oplanerat kvar ännu en natt på hotellet och utnyttjade det till fullo med det bästa som finns - gigantisk frukostbuffé. Tog sen farväl av alla och satte mig på tåget hem, med tovigt hår, mascara under ögonen men med ett leende på läpparna. Livet alltså - det är bra fint det :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar