måndag 30 maj 2016

INSPEKTERAR PAPPINS HEMTRAKTER

Innan Smill kom till världen brukade jag och Tobb alltid spendera tågresan i bistron med en varsin öl och glas vin och vips så var vi framme innan vi hann blinka. Även den här gången besökte vi bistron, men med ett stycke vild bebis klängande i soffan, på bordet, på oss, hoppandes i fönstret, sjungandes, gående i gången, vinkande och "hejande" till alla medresenärer osv osv. Något svettigare än annars alltså :-D


Vi har hållit igång rätt bra även när vi väl kom fram, testat lekparken tex. gått på stan, grillat, fikat och visat upp pluttisen för alla tobbens vänner, lekt med farmor och faster och åkt bil och tittat på vagn (obs ej till oss denna gången hehe) och varit på bröllopsfest!


Det tog på krafterna :-)



Blev även firad på morsdag av denna lilla underbaring med att få sova ut (aaaaamen) och få fina presenter, choklad och massa pussar och kramar. det är inte klokt vad hon fixat alldeles själv till sin gamla mamma.


På eftermiddagen firade vi vidare med att möta fina Emelie och Alexander som vi bodde hos i Philadelphia för....hmm....snart 3 (!!!!) år sen. sen dess har deras familj utökats med 2 små tjejer och vår med 1. helt galet bra producerat måste jag säga.
Zoey och Smill är dessutom på pricken lika gamla.  

Mer då?
Jo det var ju visst triathlon i stan denna helg så vi satt i gröngräset och hejjade på alla tappra själar.
Smilla sjäng någon slags entonig hejarlåt och jag klappade, eh takten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar