fredag 29 augusti 2014

DEL 3 - SKOPELOS














Sista dagen tog vi en heldags båtutflykt till grannön Skopelos där Mamma Mia spelades in :D :D *jippi jippi* var så otroligt pepp på detta!
Vi åkte förbi småöar där guiden berättade vilken scen som spelats in och under hela båtresan spelades Mamma Mia-soundtracket för oss. Alltså jag kan knappt beskriva i ord hur magiskt det var att åka runt i denna omgivning, det kändes som att jag var med i filmen! haha, inlevelseförmågan på topp!

Vi stannade vid 3 olika stränder som alla finns med i filmen och fick dessutom traska upp och se kyrkan!!!! Otroligt fint! och jobbigt! 300 trappsteg upp i 30 graders värme. värt varenda steg!

Både jag och tobb blev nog lite halvt hjärntvättade av hela upplevelsen, går och nynnar på låtarna och drar repliker ur filmen till varandra, haha nä inte riktigt så illa men jag hittade honom här hemma diskandes med mamma mia-låtarna på högsta volym. man kan ju lätt tro att vi är maniska fans med tanke på att vi såg musikalen på Broadway också förra sommaren och nu själva ön.

Vad kommer här näst tro?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar