fredag 29 augusti 2014


DEL 2 - SKIATHOS













Mmmmm. Skiathos, vilken pärla. denna ö hade då allt. vackra stränder och hav (såklart) men även lite mer puls och stad och ja, fest. vi blev ju dessutom bundis med hotellets bartender som serverade oss gratisdrinkar (schhhh) och introducerade mig för Ouzo. denna jävulens påfund konstaterade jag morgonen efter.

NÅJA. det kändes lyxigt att komma till ett riktigt hotell med frukostbuffé och andra förnödenheter, och alla var så extremt trevliga på denna ö? kände sig nästan som nån slags kändis.
Hotellet hade dessutom pool och SANDstrand och även här fick vi balkongutsikt över detta. varje eftermiddag när tobben tog en nap (gubbvarning ;-) ) körde jag ett litet yogapass på balkongen och kände *harmoniin* strömma genom kroppen och varje kväll satt vi där och drack vin och spelade kort innan vi åkte in till stan. 

Hittade även världens mysigaste bar, som en stor trappa med kuddar i olika färger, ljus och lyktor överallt och färgglada drinkar. under bar himmel dessutom. man kan ju bli lycklig för mindre. 
Och maten. MATEN! amen jag dör så gott allt var. ost ost ost i mängder, oliver, tsatziki, röror, grekisk sallad, kötträtter i massor och gigantiska räkor. 

juste testade ju fiskspa också som ni ser! skrattade och äcklades om vartannat men det var rätt häftig känsla.
Besökte en Banana Beach och en Koukounaries Beach med olivlundar, parasoll av strå, klättervänliga klippor och så ja, vattnet förstås.

Åk hit om ni får chansen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar