söndag 4 januari 2015

VÅR ALLRA FÖRSTA BABYSHOWER






Jaha, då har vi klarat av vår allra första babyshower då för världens finaste blivande mamma! Man blir ju för rörd! Tänk att nästa gång vi ses kanske den där lilla lilla personen i magen finns med oss på utsidan! är så himla nyfiken på vem hon är!
Eftersom att ingen av oss är speciellt bekanta med sånahär babyshowers och vad som egentligen förväntas hända mer än att man tydligen ska "duscha" den blivande mamman i presenter i massor (efter en snabb googling)??? vilket känns väldigt amerikans och lite.... ytligt att fokusera på? och sånt är ju alltid roligare om man råkar har en fet plånbok att öppna upp kan jag ju tänka mig.

Men så vi fokuserade i stället på en mysig eftermiddag att bara vara vi, äta gott, umgås, skåla i en väldigt alkoholfri jordgubbsskumpa, ge en lagom mängd presenter (så kul att äntligen ha anledning att köpa små små miniminikläder), gissa födelsedatum, vikt osv, på bebben, titta på babyrummet, oja oss över hur liten en strumpa egentligen kan vara och testdra vagn. och jag hade knåpat ihop ett bebisquiz som blev väldigt uppskattat och roligt!
det var lite *snillen spekulerar* över våra diskussioner och det blev en hel del skratt och jag tror vi alla lärde oss en del. Typ att världens största bebis vägde 10,2 kg och att det föds flest barn på onsdagar te.x. MYCKET nödvändiga fakta med andra ord, så nu är hon mer än redo att bli mamma vår Elinis :´)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar