lördag 21 juni 2014


DEN VÄLDIGT LEDIGA DAGEN





Tillbringade största delen av dagen i soffan på Tobbens mage, sovande snarkande och dreglande. tur man inte dricker snaps för jämnan alltså. skönt ändå att det känns som söndag men bara är lördag.
När vi vräkt pizza och cirka 2,5 liter Loka var trotsade vi ändå segheten och hoppade på tåget till Karlberg och kollade på Slottet och slottsparken. parken var dock aningens för exotisk för två betongnissar som oss, hoppade högt för både fåglar, kaniner och rådjur. sjukt egentligen hur jag och Tobben liksom triggar varandra tills båda är på helspänn och tror man ska dö bakom en buske ihjälpickad av en skata. alternativt biten av en rabieskanin? gick liksom och kollade efter något högt att klättra upp på hela tiden, om något skulle anfalla?
när ett rådjur med STORA HORN sen slutligen stod och blängde ilsket på oss från en dunge var det bara en sak som gällde. Mot betongens trygghet igen! kom ut med andan i halsen.

Promenerade sen i lugnan ro längs med vattnet och drömde om en lägenhet med havsutsikt. eller kanal kanske det är? vatten i allafall. med lagom avstånd till parken.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar