torsdag 21 oktober 2010


Föreläsningen inställd på grund av bombhot


detta möttes vi av i skolan.


Kalmar. lilla lilla fridfulla Kalmar. Bomber och granater och polisens insatsstyrka är väl inget jag nånsin trodde skulle invardera den här lilla stan där årets händelse är att hamburgekedjan MAX slagit upp dörrarna. nej herre gud.

Stort pådrag blev det i alla fall denna torsdag när en grabb, med alldeles för mycket fritid, fick för sig att bombhota gamla polishuset mittemot skolan och sen lallade runt med ett vit plastpåse som han påstod innehöll en bomb. jösses. Där stog vi och såg på, 100 meter bort bakom avspärrningen, med skräckblandad uppspeldhet.
händer detta?

Två timmar senare tröttnade han på att gorma och la sig ner på marken medan insatsstyrkan marcherade fram på ett synkat led i sina dräkter och dragna vapen, och grep honom. Bra jobbat grabbar!
jag kunde inte ha gjort det bättre själv.


Jorå. oväntad torsdagseftermiddag.



//Oscar Linnros


1 kommentar:

  1. Nosade upp hela historien med hjälp av Fejjan. Han bomhotade hela stan men stod där han gjorde för att hans extjej jobbar på Salong Nyans som ligger precis där... Ett brustet hjärta resulterade i bombhot och förmodligen fängelse...Världen är en galen plats.

    SvaraRadera