fredag 17 augusti 2012

PEPP PÅ HELG

Hade en jäkligt bra dag på jobbet, trevliga kunder och mina arbetskamrater är bara för härliga rakt av. Apropå kundera så är det nästan bara engelska som har gällt den här veckan, det är Iron Man i helgen och den internationella känslan är total, har idag pratat med folk från både Irland, Brasilien, Italien, Australien och England. Är imponerad nåt så sjukt över dessa människor som utsätter sig för att simma 8 km runt i stadens kanaler, cykla 18 mil över ölandsbron och därefter toppar med att kuta ett marathon på 4,2 mil. PÅ EN OCH SAMMA DAG. är det inte sjukt så säg?
Satt och googlade kring detta hela kvällen igår i full fascinaton och ser med beundrade ögon på alla som kommer in i sponsrade Iron Man-kläder på apoteket och artigt frågar efter skavsårs-plåster och dextrosol. vilka supermänniskor. känner mig som en lite bättre människa bara av att få tillgodose dessa supertrimmade människors behov.

Nåväl, hade tankar på att springa en runda efter jobbet, inspirerad av all sport som fyller staden för tillfället, men det blev ett glas vin som blev två på krögers och nu ben & jerry i soffan i stället....jajaja ska bli hurtig jag med, nästa vecka. typ.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar