tisdag 21 augusti 2012

HELSINGBORG WEEKEND
Precis när man gett upp hoppet om sommaren så hittar man den - det var ju i Helsingborg den gömt sig hela tiden, synd man inte kom på det tidigare. Sekunden efter kastade jag mig för övrigt utför stupet och rullade hela vägen ner i vattnet för snabbast möjliga avsvalning.
Det var så varmt! Denna bild rymmer det mesta jag gillar, sol, strand och VATTEN. 
Till och med Tobben övervann sin rädsla för att blöta skinnet och skvalpade runt en stund i det blå.
På kvällen åt vi på båten som åkte fram och tillbaka mellan Sverige och Danmark så man kan säga att vi hann vara utomlands minst 2 gånger under samma kväll, äta himla god mat och ha en utsikt som inte går av för hackor. Här har vi förresten fina Hanna och Patrik!
Tobben ville ut och andas lite Dansk luft när vi la till och hux flux började han rabbla i tungor och yra om pölse och smörrebrö. Tur att det var övergående och försvann lika kvickt vi kom till svensk mark. 
Bildbevis på dansk mark, eller ja, danskt vatten i alla fall.
I Helsingborg fanns en otroligt vacker plats, är osäker på vad den hette och fyllde för funktion, mer än att vara fruktansvärt vacker då. Tror kanske att det var nån slags nationalpark?! Fanns mycket natur hur som helst. Gav lite harmoni sådära.
Alltså kolla?! Erkänn att ni skulle gissa på Grekland alla gånger före Helsingborg?
Måste erkänna att även jag blev lite misstänksam och förvirrad. men det är ju å andra sidan inget ovanligt.
Vi hittade upp i en fyr och kunde fyra av (hehe) ännu några bilder till.

Godaste räkmackan. Lätt värt att komma tillbaka för.
Vi hade kort och gott en himla mysig helg som nu ligger inlåst i hjärnbanken för framplockning under kalla novemberdagar :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar