söndag 17 maj 2015

NU ÄR VI HEMMA!


Japp, nu är den här lilla familjen hemma igen efter en vecka i solen som har varit skön och faktiskt känts lång. kanske för att vi tjuvstartade med hotellnatt och middag redan på fredagen.
Det tog ändå ovanligt lång tid att komma ner i varv denna lilla semester, det var först i torsdags som jag kände att ahhh, nu är jag lugn. 
Tobben kände lika, man är liksom rastlös i kroppen och vill att dagarna ska gå eftersom man har något så mycket större som man längtar efter så galet mycket och som tar upp hela ens tankekraft typ.
Lill-Vildan (som redan har för många smeknamn för att hålla reda på) (blivande mormorn kallar henne Vilda eftersom hon tror det passar med tanke på hur jag var som liten...) har varit just vild denna resa och det märks att hon blir starkare och starkare där inne, häftigaste känslan någonsin. stannar upp varje gång och klappar och bara känner och njuter. 
hon är verkligen sin egen där inne och bestämmer själv, det blir så tydligt när hon sparkar och snurrar runt att hon inte är samma som jag utan faktiskt en egen liten person < 3
Nu har även tobben fått känna buffar utanpå magen äntligen :´)))) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar