fredag 22 juli 2016

DET GÅR FÖR FORT NU


Det är så häftigt att se den här lilla nya människan upptäcka världen omkring sig, tänk att allt är nytt för henne! hur coolt är inte det att man får vara med på det?
Hon lär sig nya saker varje dag nu känns det som.
Paddan har hon lärt sig toucha och peka på, alla knappar ska tryckas på och så fort vi närmar oss hemmet så spetsar hon sitt lilla pekfunger för att trycka på hissknappen, och sen väl där inne trycker hon fokuserat på 4:an.
Ja, trycka överlag är nog det hetaste just nu. och peka med det lilla pekfingret på allt hon ser och säga "dä-dä" eller "tittaaa".
Springa mellan möblerna här hemma är en annan favoritaktivitet.

Efter varje sång hon hör så klappar hon händerna om det så är en ringsignal eller reklam-trudilutt. Även när hennes gamla mamma sjunger så avbryter hon det hon håller på med och klappar troget händerna när sista "tonen" "klingat" ut.
Mitt hjärta.

Hon är den mest kärleksfulla lilla gosen som skådats, borrar in huvudet och ger dom bästa kramarna när hon skrattande stapplar in i famnen på en. och kommer och lägger sina små armar kring mitt ben om jag står upp, öppnar munnen och ger en blöt vidöppen puss. 
Du är så liten och så kärleksfull. 

sen gillar du ju även att riva och slita av din mamma håret emellanåt också,
vem orkar vara rakt igenom kramvänlig jämt liksom.

            


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar